Агентът на Бейл: Кариерата на Гарет е към края си

"Трябва да попитате Моуриньо защо играе толкова малко", заяви Джонатан Барнет

17.02.2021 | 23:20 Редактор: Искра Ангелова
Агентът на Бейл: Кариерата на Гарет е към края си

Футболистът на "Тотнъм" Гарет Бейл е към края на футболната си кариера. Това изненадващо обяви агентът на 31-годишния футболист Джонатан Барнет. В момента уелсецът играе под наем при "шпорите" от "Реал" (Мадрид), като договорът му с "кралете" изтича през лятото на 2022 година.

"Той е към края на своята кариера. Трябва да попитате Моуриньо защо играе толкова малко. Гарет е спечелил повече трофеи в чужбина от всеки друг футболист в британската история. Финансово той се справи много добре, има пари до края на живота си", заяви Барнет, цитиран от "Монитор".

Агентът обяви, че навремето, когато още бе играч на "Саутхемптън", Бейл е имал две по-добри оферти от тази на "Тотнъм", но двамата са избрали именно лондончани, защото са преценили, че при "шпорите" кариерата на уелсеца ще се развие най-добре. "Навремето избрахме "Тотнъм" по съвсем ясни причини - пътя към първия отбор и добрия треньор. Отхвърлихме две други оферти за повече пари. Говорих с него и родителите му и те ме послушаха, след което той стигна до "Реал” (Мадрид)", каза още Барнет.

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК