ЦСКА започна сезона с успех над "Славия", Соу осигури победата

Гредите помогнаха на "червените"

13.02.2021 | 19:49 Редактор: Ралица Братанова

ЦСКА започна пролетния дял от сезона с успех над "Славия". Въпреки тежкия терен, "червените" успяха да измъкнат победата на стадиона в "Овча Купел" с 1:0. Единственото попадение в срещата бе дело на Али Соу (24‘) през първата част.

Късметът на два пъти покри 31-кратния шампион на България, след като удари на Радослав Кирилов и Георги Вълчев срещнаха гредите зад Густаво Бусато.

Бруно Акрапович трябваше да се справя с отсъстващи футболисти в средата на терена, след като не можеше да разчита на контузения Жеферсон и наказания Амос Юга.

Тъй като жълтите карти на Жорди Кайседо и Бисмарк Чалрс все още не са пристигнали, новите попълнение също не бяха на разположение за днешната среща.

"Славия" продължава лошата си серия в шампионата и в първия мач от пролетния полусезон. След 6 загуби в контролите по време на зимната пауза, днес "белите" записаха 11-о поражение в първенството.

В следващия кръг "червените" приемат "Черно море", докато отборът на Александър Тарханов ще има нелеката задача да гостува в Стара Загора.

Снимка: Lap.bg

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК