Акрапович уверен: Време не ме притеснява, ЦСКА отива да бие "Славия"

Футболистите ми са много качествени, могат да победят всеки, каза треньорът на "армейците"

12.02.2021 | 13:19 Редактор: Тодор Петров

Треньорът на ЦСКА Бруно Акрапович даде брифинг преди утрешното столично дерби между "армейците" и "Славия" в "Овча купел" от 17:30 ч.

"Отборът е готов, момчетата работиха феноменално, доволен съм от отношението им. Готови сме за мача утре. Търсим победата, целта е максимална, искам да победим, а какво ще става накрая на сезона, ще видим. Някои момчета си тръгнаха, важно е тези, които са тук, да са раздават", започна босненецът.

"Няма какво да се притесняваме за времето - каквото е за нас, такова е и за "Славия". Ще е много студено, ще се движат всички. Не обръщам внимание на негативните резултати на "Славия" в подготовката, те ще излязат мотивирани, имат качествени играчи", каза още Акрапович.

"Отиваме да бием всеки мач, няма да се скрием в първенството. Стилът ми на работа е да направя така, че всички да играем за победа. Щом играем за ЦСКА, значи имаме качества да бием всеки. Доволен съм от футболистите, с които разполагам. Те са много качествени, могат да победят всеки", подчерта треньорът на ЦСКА.

Вижте повече по темата във видеото.

Снимка: Lap.bg

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК