Акрапович похвали Кайседо, но се прицели в още един нападател

"Водихме на почивката, но не бях доволен", заяви треньорът на ЦСКА

06.02.2021 | 18:20 Редактор: Искра Ангелова

Треньорът на ЦСКА Бруно Акрапович похвали новото попълнение на тима Жорди Кайседо, който се нуждаеше от четвърт час за първия си гол с екипа на "червените". Специалистът призна също така, че иска да задържи каращия проби нападател Бисмарк Чарлс и по тази тема вече е говорил с Данаил Ганчев.

"Винаги си доволен, когато биеш. Но трябваше да направим повече неща. Липсваха Йомов, Матей, Бусато. Това са малки неща, но са големи когато искаш да направиш нещо. Водихме на почивката, но не бях доволен. След това се оправихме и вкарахме още два. "Локо" е силен отбор, неудобни са. Иначе общата оценка за подготовката е добра - имаме стил на игра и виждам нещата, които искам. Миналата година беше всичко набързо. Сега имаме време да се запознаем.  Джеферсон се контузи за пореден път на същото място, другите са здрави. Готови сме за старта на пролетния полусезон", допълни Акрапович, цитиран от gol.bg.

"Кайседо е играч, който е много здрав, много е трудно да му се вземе топката. Има хубава скорост, търси най-прекия път към вратата. Това се вижда. Вкара гол, имаше още една възможност. Доволен съм, че е при нас. Представя се като лидер. Взех решение. Говорих с Дани Ганчев. Ще се опитаме да привлечем Чарлз, ако е възможно", каза още наставникът на "червените" след успеха с 3:1 над "Локо" (София).

Снимка: Lap.bg

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК