Оптимизъм и самочувствиe в редиците на пловдивските "Ботев" и "Локомотив"

Двата тима започнаха подготовка за пролетния сезон

06.01.2021 | 20:22 Редактор: Ивет Арабова

Пловдивските "Локомотив" и "Ботев" започнаха своята подготовка за пролетния сезон. Оптимизъм и добро самочувствие демонстрираха и "канарчетата" и "черно- белите".

"Локомотив" (Пловдив) започна зимната си подготовка със 17 футболисти.  Общо петима играчи не започнаха занимание днес - това бяха Дейвид Малембана, Кристиан Илич, Кристиан Гомис, Диниш Алмейда, Лукас Салинас и Лукас Масоеро, които ще се присъединят по-късно към подготовката. На този етап "Локомотив" се раздели официално с Милош Петрович, Валентино Пулиезе и Филип Михалевич. Водят се преговори за прекратяване на договора на Кенан Муслимович.  Все още няма нови играчи или такива на проби.  Тимът ще бъде на лагер в Поморие от 20 до 31 януари. 

"Локомотив" е договорил шест контроли по време на паузата. Срещите са с "Марица", "Атлетик" Куклен, "Берое", "Созопол" и "Добруджа". Последната проверка срещу "Хебър" е на 6 февруари в Пловдив. 

Другият пловдивски гранд - "Ботев", също стартира зимната си подготовка. Временният треньор на отбора Стефан Стоянов изведе нa терена в "Коматево" 22-ма футболисти, като сред тях все още няма нито едно ново име. Голямата звезда на тима - Тодор Неделев, излезе на терена, но след това бързо се прибра в съблекалнята, тъй като все още се възстановява от контузия. Очаква се в петък "канарчетата" да представят новия си спортно-технически щаб.

Вижте повече във видеата.

Снимка: Lap.bg

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК