Али Соу: Победата над "Рома" е гордост, но има какво да се подобри

"Вкарахме три гола, което е феноменално за нас", заяви Бруно Акрапович

10.12.2020 | 22:05 Редактор: Искра Ангелова
Али Соу: Победата над

Надъхваме отбора по всякакъв възможен начин. Успяхме да ги задържим на един ритъм, за да може да спечелим този мач. Знаем за качествата на играчите на "Рома", но днес показахме и нашите качества. Показахме движения, вкарахме три гола, което е феноменално за нас. Това заяви треньорът на ЦСКА Бруно Акрапович след невероятната победа на тима над "Рома"

"В началото искахме да пресираме противника точно по този начин. Отборът играеше добре и при Стамен Белчев", допълни той.

"Истинско задоволство беше да вкарам гол. Това е много важно за всеки един отбор. Щастлив съм за това, което се случи. Възползвах се от ситуацията, направих го по най-добрия начин", каза голмайсторът на "червените" Али Соу.

Той допълни, че това не е нито краят, нито началото, а трябва да продължи да дава най-доброто от себе си.

"Трябва да подобряваме всичко в играта си. Тази победа е гордост. Не сме доволни от това, че приключението приключва, но пък победихме", добави гамбиецът.

Вкаралият първия гол за ЦСКА в тазгодишното издание на груповата фаза на Лига Европа Тиаго Родригес също коментира мача.

"Изиграхме голям мач. Вкарахме бърз гол, но те също бързо го върнаха. След това ни натиснаха, но ние все пак играхме с голям отбор, който е от кандидатите за трофея в турнира. Не трябва да коментирам, че мачът с "Рома" беше голяма мотивация за нас. Оттук нататък е първенството, трябва да влизаме във всеки мач мобилизирани, за да постигаме добри резултати", заяви полузащитникът на ЦСКА.

Снимка: Lap.bg

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК