Хърн: Кубрат Пулев е като Анди Руис, а той нокаутира Джошуа

Мачът между боксьорите ще се състои на 12 декември

24.11.2020 | 22:30 Редактор: Ралица Братанова
Хърн: Кубрат Пулев е като Анди Руис, а той нокаутира Джошуа

Мениджърът на шампиона по бокс в тежка категория Антъни Джошуа - Еди Хърн, сравни Кубрат Пулев с Анди Руис. Повод за това станаха критиките в британските медии, че Джошуа ще се бие със слаб боксьор и цената от почти 15 паунда за платено гледане по телевизията е много висока. 

Подобна сума беше платена от зрителите и за първия мач на Ей Джей срещу Анди Руис.

"Вижте, ситуацията с Пулев е същата, както при Анди Руис. Когато обявихме първия мач с Руис, аз бях тотално нападан от всички, които казваха, че този бой не си струва. А Анди взе, че нокаутира Джошуа. Сега ви уверявам, че Кубрат Пулев е на нивото на Анди Руис, а дори може да се каже, че е по-комплексен боксьор

Вместо да се бият пред 70 000 зрители на стадиона на Тотнъм, Джошуа и Пулев ще излязат пред минимален брой зрителите или въобще няма да има публика. Губим много пари и възможностите ни са ограничени. За това решихме да запазим висока цената на платеното телевизионно излъчване. Джошуа е най-голямото име в тежка категория и си заслужава парите", мотивира се Хърн, цитиран от БНР.

Двубоят между Антъни Джошуа и Кубрат Пулев е насрочен за 12 декември в Лондон. До края на седмицата ще стане ясно дали на него ще бъдат допуснати известен брой зрители.

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК