ЦСКА удари "Монтана" след автогол и отпушване на Соу

"Червените" се наложиха при гостуването на "Монтана" с 2:1

08.11.2020 | 19:13 Редактор: Георги Камарашев

ЦСКА с втора поредна победа в родното футболно първенство. "Червените" се наложиха при гостуването на "Монтана" с 2:1.

Срещата започна отлично за футболистите на ЦСКА и още при първата атака те откриха резултата. Кери проби отляво и центрира и в опита си да изчисти топката защитникът я прати в собствената си врата. Окрилени от попадението гостите продължиха да атакуват, а в състава на "Монтана" се чувстваше липсата на петте отсъстващи футболисти с позитивни тестове от коронавирус и на наставника Никола Спасов. 

Последваха дежурните пропуски на "червените", съчетани с чудесни намеси на вратаря на "Монтана" Орлинов. Той спаси удар на Ахмедов.

Първата възможност за монтанци дойде в края на полувремето, но Стефан Каменов стреля в аут. Втората част отново започна с фрапиращ пропуск в червено. Ахмедов от няколко метра не успя да преодолее Орлинов, а добавката на нападателя отново бе спасена от вратаря. Последва затишие, което беше последвано от бурна една минута. Първо Тиаго изведе чудесно Али Соу и нападателят най-накрая прекъсна головата си суша, датираща от август. Веднага след центъра обаче "Монтана" също отбеляза. Минков бе най-настойчив в наказателното поле и върна надеждите на тима за нещо повече в мача.

Резултат се запази до последния съдийски сигнал и ЦСКА постигна втора поредна победа. 

Вижте повече във видеото.

Снимка: lap.bg

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК