Моуриньо сравни "Лудогорец" с "Байерн" (Мюнхен)

"Естествено, че отиваме да спечелим мача", заяви той

04.11.2020 | 20:20 Редактор: Искра Ангелова

Мениджърът на "Тотнъм" Жозе Моуриньо сравни "Лудогорец" с "Байерн" (Мюнхен) и увери, че лондончани ще излязат с най-доброто на стадиона в Разград в утрешния мач от Лига Европа. Двубоят е от 19:55 часа.

"Естествено, че отиваме да спечелим мача. Срещу "Антверп" загубихме в предишния кръг, но не бяха виновни играчите, а тяхната настройка за този мач. Вината за тази загуба е моя. Мотивацията ни за мачовете на елиминация е по-сериозна. Срещите в груповата фаза са различни, напрежението не е толкова голямо.

Отиваме с цялата си мощ в България. Очаквам добър мач. Вече играхме с втория най-добър отбор в България (.бел. ред. - "Локомотив" (Пловдив) в квалификациите) и беше доста тежък мач. Трябват ни точки и отиваме с мисълта, че трябва да спечелим.

"Лудогорец" е технически отбор с много качествени играчи. Спечелили са девет поредни титли, което не е за всеки. Може би само "Байерн" и отбори от този калибър", коментира Жозе Моуриньо на брифинга преди мача.

Левият защитник на "Тотнъм" Серхио Регилон няма да пътува за България.

"Регилон е болен, но не от Ковид-19. Просто грип и затова няма да бъде в групата. Ламела има малък проблем от няколко седмици и след последния мач решихме, че сега е точният момент да му дадем почивка да се възстанови напълно. Серж Орие също има малък проблем, но нищо сериозно", добави Моуриньо.

Снимка: Lap.bg

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


1
1 rate up comment rate down comment 0
Кренвирш
преди 3 години
На нас ни викат кренвирши те а на Байерн вурстовете. Сигнализирай за неуместен коментар