Белчев за победата над "Базел": Най-големият успех в кариерата ми

"Отпаднахме заслужено", коментира капитанът на швейцарския отбор

02.10.2020 | 12:26 Редактор: Ралица Братанова
Белчев за победата над

Треньорът на ЦСКА Стамен Белчев не скри огромното си щастие след елиминирането на "Базел". Това стана факт след историческа победа с 3:1 в Швейцария, която прати "червените" в групите на Лига Европа.

"Най-големият и най-важният успех в кариерата ми. Поздравявам момчетата, че вярваха в победата. Поздравявам и феновете. Щастлив съм. Беше важно да покажем дисциплина и добра организация. Бяхме разузнали "Базел" добре и спряхме силните им страни. В същото време се възползвахме от нашите силни страни. Всички заедно спечелихме мача. Да, Тиаго и Ахмед вкараха, но за това помогна целият отбор. Всички винаги трябва да са готови да играят по всяко време. Радвам се, че успяхме. Първото попадение ни даде допълнителни сили и още вяра", каза Белчев.

Капитанът на "Базел" - Валентин Щокер, остана много разочарован след загубата с 1:3 от ЦСКА.

"Имахме шансове да поведем още през първото полувреме. Тогава можехме да вкараме дори повече от един гол. След като открихме резултата, всичко вървеше добре, но ни изравниха след глупава грешка. После сякаш спряхме да играем и заслужено отпаднахме", сподели Щокер.

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК