Унгария идва в София без две от звездите си

От състава на маджарите отпаднаха Балаш Джуджак и Ласло Клайнхайслер

29.09.2020 | 15:30 Редактор: Тодор Петров
Унгария идва в София без две от звездите си

Звездата на Унгария и капитан на националния отбор - Балаш Джуджак, изненадващо не бе повикан от селекционера Марко Роси за решителния бараж с България за Евро 2020 на 8 октомври в София. 

В последните четири сезона 33-годишният футболист  играе в ОАЕ, а преди това направи име в ПСВ "Айндховен", "Динамо" (Москва) и "Бурсаспор", пише gol.bg. В разширения състав от 26 футболисти не попадна и 26-годишният халф на хърватския "Осиек" - Ласло Клайнхайслер, който е сред лидерите на тима.

"Исках да повикам Клайнхайслер, но не можах, тъй като има лични проблеми. Ако той иска, може да ви отговори какви са тези причини. Би било добре е да обещая, че ще победим България в баража и след това Сърбия и Русия в Лигата на нациите, но не мога да заявя такова нещо. Искам да видя бойци. Ако играем футбол, както ние можем, ще напуснем терена с вдигната глава, дори резултатът да не е благоприятен за нас. Може да не играем красиво като Марко ван Бастен, може да не сме млади, но искам всеки да даде най-доброто от себе си", заяви 56-годишният Роси.

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК