Треньорът на "Левски": Валери Божинов трябва да свали още килограми

"Боби Цонев ще помогне много в средата на терена", заяви Георги Тодоров

05.09.2020 | 16:50 Редактор: Искра Ангелова
Треньорът на

Треньорът Георги Тодоров е останал доволен от играчите на "Левски", които тества в контролата по футбол срещу "Витоша" (Бистрица) по-рано днес. Той заяви, че Борислав Цонев и Насиру Мохамед, които изпъкнаха в мача, могат да помогнат много на отбора, докато Валери Божинов има да сваля още килограми, докато получи предложение за договор.

"Целта бе да преценим дали хората на проби могат да ни помогнат. Останах доволен и в следващите дни ще разберете за кои става въпрос. Не е коректно да се коментира в момента. Веднага след мач се говори под въздействие на емоциите, въпреки че днес играхме контрола. Боби Цонев ще помогне много в средата на терена. Надявам се да имаме и още един човек там, може също да бъде Цонев", коментира той.

"Насиру Мохамед може да повиши конкуренцията. Той направи хубави работи напред, а във фаза защита има какво да се желае от него. Но не само за конкуренция, защо и да не играе? Като играе добре, ще бъде на терена", допълни наставникът на "сините", информира БНР.

"Валери Божинов получи лека контузия в четвъртък и тя не му позволи да вземе участие в контролата. Той има условие от собственика да свали килограмите и е близо до това. В Италия е работил много във фитнеса, натрупал е мускулна маса и още му е трудно. Когато свали килограмите, нещата ще се нормализират", каза още Георги Тодоров.

Снимка: Lap.bg

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


1
0 rate up comment rate down comment 0
Дебелия
преди 3 години
А оная дебелата перука кога ще сваля килограми!?! Сигнализирай за неуместен коментар