"Царско село" и ЦСКА 1948 със скучно нулево равенство

През първото полувреме единствената интересна ситуация се случи в 25-ата минута

28.08.2020 | 22:50 Редактор: Искра Ангелова

Отборите на "Царско село" и ЦСКА 1948 завършиха 0:0 в първата среща от 4-ия кръг на футболното ни първенство. Срещата, която се игра на Спортен комплекс "Царско село", бе изключително скучна и не предложи никакви запомнящи се моменти.

През първото полувреме единствената интересна ситуация се случи в 25-ата минута, когато Георги Русев прати топката в мрежата на "Царско село" след неубедителна намеса на Джони Пласид.

Попадението му обаче бе отменено заради двуметрова засада, информира gol.bg.

В началото на втората част "Царско село" опита да осъществи натиск, но той не доводе до опасности пред вратата на Даниел Наумов. 

Първата голова възможност в мача се откри в 79-ата минута пред Мартин Камбуров, който засече с глава центриране отляво на Лазар Марин, но ударът му не намери очертанията на вратата на Пласид.

Със спечелената точка "Царско село" остава начело в класирането с 8, като тимът все още не е допуснал и гол във вратата си.

ЦСКА 1948 пък заема 11-о място с 3 точки, като новакът в елита все още търси първата си победа за сезона, а освен това няма гол вече три поредни срещи.

Снимка: Lap.bg

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК