Пътят на Мила Савова към бойните спортове – тази неделя в предаването Boec.bg

19.06.2020 | 17:30
Пътят на Мила Савова към бойните спортове – тази неделя в предаването Boec.bg

На 21 юни, точно в 19 часа, в единственото предаване за бойни спортове и изкуства у нас – Boec.bg, специален гост ще бъде първата европейска шампионка по бразилско джу джицу за България – Мила Савова.

В ефира на Bulgaria ON AIR чаровната блондинка ще разкаже за своята първа среща с бойните спортове и превръщането им в неразделна част от нейното ежедневие.

Мила е от онези личности, които винаги обичат да са в движение и могат да открият и оценят удоволствието от болката в мускулите, причинена от тежка силова тренировка. В детството си, спортистката се занимава със ски, плуване и атлетика, а за пръв път се докосва до  бразилското джу джицу, когато е на 25 години. В него, блондинката открива своята истинска страст и започва да тренира в клуб „BJJ Varna“ в родния си град.

Не след дълго, Мила започва да се състезава в различни турнири и да печели битки. През 2017г., донася един от най-големите успехи за България в бразилското джу джицу, като става първата европейска шампионка за страната. Страстта й към бойните спортове разкрива пред нея и възможността да обикаля света, да надгражда уменията си и да създава нови контакти и приятелства в различни зали и клубове.

В предаването Boec.bg тази неделя, в разговор с лъчезарната водеща на предаването Деси Джерманска, Мила ще сподели пред зрителите на Bulgaria ON AIR повече подробности за късното ѝ ориентиране към бойните спортове, за първата европейска титла, за приключенията в САЩ, за родния й град Варна и новите предизвикателства, които предстоят в нейния личен и професионален живот.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК