Пета онлайн тренировка с К-1 величието Семи Шилт и SENSHI – на 9 май от 18 часа

Семи Шилт е един от най-успешните кикбоксьори и бойци в сериите К-1, ашихара каратека и състезател смесените бойни изкуства

08.05.2020 | 14:12 Редактор: Юлия Христова

За пета поредна седмица международната бойна верига SENSHI дава възможност на  феновете на бойните спортове да тренират онлайн с нидерландското кикбокс величие Семи Шилт. 

Световноизвестният Семи Шилт е един от най-успешните кикбоксьори и бойци в сериите К-1, ашихара каратека и състезател смесените бойни изкуства. Той е четирикратен шампион от Световните Гран При на К-1 и е единственият носител на три поредни титли. Освен в К-1 той е участвал и в двубои от ММА в шампионатите на Pride Fighting и UFC. Шилт е инструктор в Професионалната лига на Световния киокушин съюз (KWU) и рефер на SENSHI.

Онлайн тренировката ще се проведе в 18:00 часа българско време, но този път ще бъде на нова платформа. Достъп до платформата: https://mailchi.mp/54a8b1b579cc/gczwv9xsrc 

Всеки, който иска да се включи в тренировката трябва да изтегли предварително приложението Zoom, от където допълнително ще получи и идентификационен номер за участие. 

Инициативата е част от призива да бъдем #ОтговорниВкъщи и  #FGAUnited - да останем вкъщи и да тренираме дистанционно.

Вижте повече във видеото.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК