Специална награда от Бекъм за дарители, подкрепили борбата му в Ковид-19

Победителят ще може да се срещне лично с легендарния футболист

23.04.2020 | 14:20 Редактор: Ралица Братанова

Бившият капитан на английския национален отбор по футбол - Дейвид Бекъм, събира средства за фондацията му за борба с коронавируса. Футболната легенда предлага специална награда на дарителите. 

Един победител, който ще бъде излъчен на лотариен принцип, ще се срещне с мегазвездата на световния футбол, ще играе срещу него и приятели на тренировъчното игрище на "Интер" (Маями), ще обядва с тях и място на трибуните за мач на новия стадион във Форт Лодърдейл, Флорида.

"С моето семейство в "Интер" (Маями) ви предлагаме шанс да си спечелите уникално преживяване. Вие и четирима ваши приятели ще играете срещу мой отбор на малки вратички на новото тренировъчно игрище. След мача ще обядваме заедно, ще се заяждаме кой е победил и кой е паднал, а след това ще получите покана от собствениците на клуба за мач от личното им ложе на стадиона. Ще го гледате заедно с мен и моя добър приятел Джордж Мас", написа Бекъм в социалните мрежи.

"Освен всичко това, победителят ще получи VIP тур на стадиона и ще види колко красиво съоръжение сме построили за новия ни клуб. Маями е много специално място и аз съм сигурен, че преживяването ще си струва", пише още той.

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК