Херо ядосан: Ще кажа страшни неща за българския футбол

Треньорът на "Берое" в задочен спор със Съдийската  комисия към БФС

10.03.2020 | 12:10 Редактор: Тодор Петров
Херо ядосан: Ще кажа страшни неща за българския футбол

Съдийската комисия към БФС излезе с изявление във връзка с нападките на треньора на "Берое" Димитър Димитров - Херо към Ивайло Стоянов. Херо обвини петричкия рефер за загубата от ЦСКА с 0:2 на "Бългрска армия" в последния кръг от първенството.
 
Съдийските шефове призовават Херо да изнесе нужните факти и обстоятелства за твърденията си, за да може БФС да предприеме мерки. А треньорът на "Берое" реагира остро на позицията на Съдийската комисия към БФС.

"Много неща мога да кажа, но първо трябва да говоря с ръководството на "Берое". Ако ми разрешат, ще кажа страшни неща. Притеснявам се да не докарам наказание на клуба. Иначе не се страхувам да кажа нещата каквито са", каза Херо пред "Меридиан Мач".

"Лошото е, че всички хора, които са вътре във футбола, знаят за какво става въпрос, но не смеят да ги кажат на глас, за разлика от мен. Боря се за справедливост, за това всичко да се решава на терена. Това е моята кауза. Тя е честна и аз никога няма да се откажа от нея", категоричен е треньорът на "Берое".
 
Снимка: Lap.bg

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК