Крушчич: Очаква ни труден мач срещу "Берое", Али соу има психологически проблем

Сръбският специалист каза, че напрежението в голям клуб е винаги налице

06.03.2020 | 16:40 Редактор: Искра Ангелова

Нямаме предпочитан съперник в 1/2-финалите за Купата. Това заяви старши треньорът на ЦСКА Милош Крушчич на днешната си пресконференция преди утрешния домакински двубой с "Берое".

Мачът със "заралии" на стадион "Българска армия“ е от 17:30 часа.

"Очаква ни труден мач срещу съперник, който е в серия от три победи, в добра форма е – това са показатели, които предразполагат към интересен мач. Имаме кадрови проблеми, които ни притесняват, имаме проблеми и с наказани, и контузени футболисти, но тези, които са готови, мисля, че ще се справят, уверен съм в това", сподели той, информира БГНЕС.

Крушчич е концентриран върху работата си в клуба и няма предпочитан съперник в полуфиналите за Купата на страната.

"Не искам да коментирам, всеки има право на оценки и мнения – аз съм концентриран върху работата ми, върху отбора, върху тактиката – старая се да остана концентриран и да не обръщам внимание на скандиранията от трибуните. Относно Купата, нямаме предпочитан съперник. Всички отбори заслужават да са на полуфинал, ще бъде интересно – два софийски и два пловдивски отбора, предстои истински празник за привържениците."

Той коментира и утрешния съперник на "Армията". 

"Берое" играе в система 3-5-2, спечели първите си три мача от пролетния полусезон и е отлично организиран –днес ще отработим някои тактически неща. Познаваме силата на Камбуров, от него очакваме, както и от останалите, добра организация. Имат достатъчно нови футболисти, особено чужденци, и са променили системата на игра, ще бъде интересно", каза още треньорът.

Качествената игра и победите с разлика могат да върнат феновете по трибуните, заяви той. 

Сръбският специалист каза, че напрежението в голям клуб е винаги налице. 

"Когато си в голям клуб, напрежението е голямо – когато си в такъв клуб, трябва да си готов за това. Моя е задачата да направя така, че футболистите да не чувстват това напрежение. При Али Соу проблемът е психологически, защото видяхме, че той се бори на терена, добре взаимодейства с останалите, но в решителния момент липсва головото докосване. Има напрежение заради дългата му суша, но той има положения. Психологически е проблемът на 100%, надявам се скоро да бъде разрешен“, завърши Крушчич.

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК