Пулев за Bulgaria ON AIR: Няма проблем, ще победя Джошуа и в Лондон

Трябва да оправдая всичките тези години на труд, заяви Кобрата

19.02.2020 | 09:54 Редактор: Тодор Петров

Кубрат Пулев и Антъни Джошуа ще се изправят в битка за световната титла в тежка категория на 20 юни на стадиона на "Тотнъм" в Лондон. Най-известният ни боксьор даде специално интервю за Bulgaria ON AIR преди мегасблъсъка, очакван от целия свят.

"Готов съм от раждането ми. На този етап от подготовката, това което правим, смятам, че е напълно достатъчно и то не е малко. Направихме уникален лагер на Белмекен. Доволен съм, всичко е ок. Точно този е мач е моментът, в който трябва да оправдая всичките тези години на труд. Надявам се да се подготвя добре, да нямам контузии. Мога да победя всеки, ще бъда подготвен за всичко", сподели Пулев.

Кобрата посочи, че за мача в Лондон ще пътуват наши сънародници от всички краища на света. И обеща на всички, които ще присъстват на срещата, че събитието ще остане в историята. По думите на Пулев, най-важното за самия него е хората да не останат разочаровани от двубоя.

"След събитието да бъдат горди със себе си, горди с България, горди с българската си кръв и нацията си, защото тя има нужда от самочувствие. Много голям процент от народа е с дребно мислене и лесно се предават, сами се смачкват. Ако евентуално се получи загуба, ще кажат "Ето, то от нас нищо не става, ние сме никои", както след всяка загуба на националния отбор по футбол", каза още Кобрата.

И разкри, че от щаба му настоявали дестинацията за големия боксов мач да е друга. Правили са всякакви предложения, но самият Джошуа не желаел да се боксира извън Англия.

"Няма проблем. Ще дойдем в самия Лондон и там ще го победя. Не ме притеснява нито къде, нито с кого", категоричен бе Пулев.

Запитан от кой международен футболен отбор е, най-добрият ни боксьор отсече: Това е националният отбор на България.

Гледайте видеото с цялото интервю на Виолета Манчева с Кубрат Пулев.

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК