ЦСКА загря за вечното дерби с победа

Новото попълнение Стефано Белтраме откри резултата в 44-ата минута

08.02.2020 | 21:40 Редактор: Искра Ангелова

ЦСКА загря за вечното дерби с "Левски", след като победи с 2:0 Струмска слава на стадион "Българска армия".

През първото полувреме новото попълнение и рожденик в днешната среща - Стефано Белтраме, откри резултата в 44-ата минута.

Рубен Пинто удвои в 79-ата минута след точно изпълнена дузпа, отсъдена за нарушение срещу Ахмед Ахмедов. Срещата бе последна от подготвителните мачове за "червените" и изигра ролята на генерална репетиция преди дербито с Левски на 15 февруари, съобщава gol.bg.

Срещата бе белязана със сериозен сблъсък след грубо нарушение срещу Енрике. Футболистът, който дълго време лекуваше контузия, бе фаулиран отзад, което ядоса неговите съотборници и те започнаха да бутат играча на "Струмска слава". От скамейката пък нахлу Али Соу, който едва бе удържан да не се сбие със състезателите на тима от Радомир.

Непосредствено преди началото на последната контрола през зимната подготовка срещу Струмска слава (Радомир), ЦСКА представи всички футболисти и треньорския щаб на отбора за пролетния дял от шампионата.

Феновете приветстваха завърналите се в отбора Божидар Чорбаджийски, който ще се състезава с номер 4, Едвин Джеси, който избра 21 и Тонислав Йорданов - 29.

Силни аплодисменти получиха и новите попълнения - Ахмед Ахмедов и Стефано Белтраме. Първият ще играе с номер 23, а бившият футболист на "Ювентус" избра фланелка с номер 24, в памет на легендарния баскетболист Коби Брайънт.

Снимка: lap.bg

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК