Къде ще празнуват Нова година футболните звезди?

Кой ще се радва на компанията на Роналдо, Меси, Модрич, Мбапе

31.12.2019 | 14:58 Редактор: Тодор Петров

Ден след като получи наградата за номер 1 на Globe soccer awards, Кристиано Роналдо е обратно на терена, тренирайки с италианския шампион "Ювентус". В своя профил в Instagram звездата качи 2 снимки с текст "обратно на работа". 

Дали обаче той и голямото му семейство ще празнуват Нова година в Дубай, където бяха раздадени наградите, или на друго място - предстои да разберем. 

Големият му конкурент Лионел Меси пък очевидно предпочита да запази празниците за себе си и най-близките си. Двамата със съпругата му Антонела за последно имат снимка от сватбата на съотборника му в "Барселона" Луис Суарес. 

Третият, който допълва класацията за най-добри футболисти през 2019 г. - Върджил ван Дайк, предпочете да благодари за изминалата година като написа "Страхотен завършек! Горд съм, че достигнах 100 мача в този велик клуб!"

Носителят на Златната топка за 2018 г. Лука Модрич пък се забавлява на семейната си ваканция в Дубай, като от фотосите личи, че зоопаркът там е едно от любимите му места. 

Звездата на ПСЖ Килиан Мбапе качи снимка от Маракеш не с кого да е, а с величието в НБА Леброн Джеймс, който вчера празнува своя 35-и рожден ден. 

Вижте още във видеото.

Снимка: Reuters

Харесайте страница ни във Facebook ТУК