Лалова пред Bulgaria ON AIR: Изключително мотивирана съм за Токио 2020

Правя всичко с огромна любов и с надежда да мотивирам младите, призна тя

17.12.2019 | 15:32 Редактор: Тодор Петров

Ивет Лалова бе отличена със "Спортен Икар" в категория "Шампионско дълголетие". 35-годишната лекоатлетка покри норматив за участие на Олимпийските игри в Токио на 100 и 200 метра.

"Изпращам трудна, но много успешна година. Изключително мотивирана съм за 2020 година, за идната Олимпиада. Благодарна съм и много щастлива от това, което се случи. Правя всичко с огромна любов и с надежда да мотивирам все повече млади да вървят по същия път", сподели Лалова пред камерата на Bulgaria ON AIR.

Лекоатлетката ни не крие амбицията си да се класира за финал в Токио, което би я направило още по-щастлива. А допълнителна мотивация ѝ дава фактът, че служи за пример на младите състезатели.

"Надявам се да бъда този пример и тази мотивация, за да знаят повече атлети, че нещата приключват когато ти решиш. Никога не съм мечтала за 5 Олимпийски игри. Моите мечти са били различни, но с времето и моето узряване като човек и спортист нещата приеха друга форма - започнах да оценявам моето присъствие", каза още Лалова.

Гледайте видеото с целия разговор на Десислава Францова с Ивет Лалова.

Снимка: Димитър Кьосемарлиев (Bulgaria ON AIR)

Харесайте страница ни във Facebook ТУК