Ибрахимович: Чаках 4 години, за да си върна на Матераци!

Златан пратил италианския национал в болница с удар от таекуондото

05.12.2019 | 18:27 Редактор: Ивет Арабова
Ибрахимович: Чаках 4 години, за да си върна на Матераци!

Златан Ибрахимович призна, че е чакал 4 години, за да се реваншира на Марко Матераци за груб удар, който е поел от бившия италиански национал, предава Gol.bg.

„Беше мач между "Ювентус" и "Интер" и Матераци ми влезе наистина много грубо. Нарани ме. Той играеше твърдо, но това беше грубо. Паоло Малдини също бе твърд играч, но той вършеше нещата по различен начин. Капело ми каза, че ще ме смени, но аз му отговорих, че не искам. Трябваше да си върна. След две минути обаче бях заменен, тъй като болката бе толкова силна. След това преминах в "Интер", в "Барселона", после в "Милан", сподели Ибра.

"Така първото ми дерби бе през сезон 2010-2011. Тогава всички бяха срещу мен, но аз бях хладнокръвен. Защото в противен случай щях да направя някоя глупост. Поведохме с 1:0, като вкарах гол от дузпа. Матераци ме спъна", спомня си Златан.

"През второто полувреме той ми влезе грубо, но аз му отвърнах с удар от таекуондото. Пратих го в болница. Деян Станкович ме попита защо съм направи това, а аз му отговорих: „Чаках този момент 4 години. Ето защо!“, отсече Ибрахимович.

Снимка: Reuters

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК