Броени часове остават до зрелищното бойно шоу SENSHI

Супертурнирът във Варна започва точно в 19 часа в зала "Конгресна“ на Двореца на културата и спорта

26.10.2019 | 13:17 Редактор: Юлия Христова
Броени часове остават до зрелищното бойно шоу SENSHI

Броени часове остават до старта на зрелищната бойна галавечер SENSHI, която ще изправи на ринга кикбоксьори срещу каратисти от близо 10 страни в общо 12 двубоя  по три правилника – на Професионалната лига на Световния киокушин съюз, карате фул контакт и К-1. Бойното шоу започва точно в 19 часа в зала "Конгресна“ на Двореца на културата и спорта във Варна. Специални гости на епичната галавечер са четирикратният световен шампион от легендарните серии К-1 Ернесто Хуст и трикратният победител на същата верига Петер Артс. Четирима от най-добрите бойци от школата на Артс ще покажат най-доброто от себе си по време на SENSHI.

За пръв път женски двубой ще открие бойното шоу. Една срещу друга по правилата на К-1 ще се изправят двукратната ни световна, трикратна европейска шампионка по муай-тай и балканска шампионка по кикбокс Теодора Кирилова и непобеждаваната досега киргистанка, която се състезава за Русия – 19-годишната Бегаим Какчекеева.

Сред българите, които ще се състезават за купа на супертурнира, са капитанът на националния ни отбор по кикбокс Атанас Божилов и рекордьорът по участия на SENSHI и многократен медалист от десетки киокушин първенства Николай Йоргов. Предизвикателството пред двукратния ни световен шампион при професионалистите е тежък противник от Беларус, който е обявен за майстор на спорта в родината си. Йоргов пък ще се изправи на арената на SENSHI срещу японец, който е обявен за петият най-добър състезател по карате киокушин в света.

Пред родна публика днес ще играят трима аса от Варна - един от силните ни ММА бойци и многократен шампион Александър Евстатиев, българският кикбоксьор и шампион от национални първенства по бокс и карате киокушин Едуард Алексанян, който ще се изправи срещу Томас Дуве от школата на кикбокс легендата Петер Артс, както и Али Юзеир - световен шампион по муай тай на WMF за 2018 година и балкански шампион по кикбокс за 2017 г. За Евстатиев и Юзеир битките ще са дебютни на арената на SENSHI.

Освен тежки битки, изпълнени с много обрати, нокаути и адреналин, за публиката на SENSHI има още една приятна изненада. Щастливец трибуните ще си тръгне от шоуто, освен с хубавите спомени, и с два двупосочни самолетни билета до Амстердам – столицата на родината на кикбокс легендите Петер Артс и Ернесто Хуст.

При влизането си в зала "Конгресна", феновете ще получават талон, половината от който ще пускат в урна, а другата половина ще запазват. На двете части ще има един и същ номер. Преди последния двубой от шоуто, водещият ще изтегли от урната с всички участници един талон, като ще обяви номера на победителя, а щастливецът ще получи голямата си награда на ринга.

VIP маси и билети за бойното шоу може да се закупят от мрежата на Eventim.bg, както и от касите на Двореца на културата и спорта във Варна.

SENSHI се провежда със специалната подкрепа на Националната лотария и ЗАД "Армеец", както и със съдействието на „Комфорт брокърс“, "България Ер" и М Кар Груп.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК