Известният Джон Кавана с големи планове за Георги Валентинов

Треньорът на Конър Макгрегър с ексклузивно интервю за Boec.bg

14.10.2019 | 17:31 Редактор: Тодор Петров
Известният Джон Кавана с големи планове за Георги Валентинов

Джон Кавана е един от най-популярните треньори в MMA. Негов състезател е ирландската звезда Конър Макгрегър. 

Ирландският специалист бе на първото си посещение в България по покана на българския боец Георги Валентинов, с когото работи съвместно от лятото. Кавана застана в ъгъла на 26-годишния старозагорец по време на битката му от третото издание на веригата GRAND FIGHT ARENA. 

"Публиката беше много емоционална и шумна. Напомня ми на моята родина, на ирландската публика. Бойците имат доста умения и са спортсмени. Преди известно време мениджърът на Георги Валентинов - Никола, ме свърза с него и го доведе в залата в Ирландия. Много ми допадна неговото поведение в залата, едновременно много смиреност, но упорит труд, изключително сръчен и целеустремен. Има доста впечатляваща статистика досега. А това което видях снощи (б.р. – на 5 октомври) говори много – 2000 фенове, които скандираха името му. За неговата 26-годишна възраст е изграден като доста впечатляващ личност", коментира известният треньор в ексклузивно интервю за Boec.bg.

И обяви, че плановете му за боеца ни вече са задвижени. 

"Надявам се да мога да помогна. Повече от готов е да участва в международни турнири. Просто трябва да почукам на някои врати и да го вкарам вътре", отбеляза Джон Кавана.

Вижте видеото с цялото интервю с Джон Кавана в Boec.bg

Харесайте страница ни във Facebook ТУК