За пръв път на SENSHI: Женски двубой открива бойната галавечер

Европейска шампионка по муай тай от Русия излиза срещу световната ни номер 1 по кикбокс и муай тай Теодора Кирилова

03.10.2019 | 12:55 Редактор: Ивет Арабова
За пръв път на SENSHI: Женски двубой открива бойната галавечер

Специална и много зрелищна изненада ще поднесе SENSHI на феновете на бойните спортове на 26 октомври във Варна. За пръв път на ринга на професионалната бойна галавечер публиката ще стане свидетел на вълнуващ женски двубой. На арената на SENSHI една срещу друга ще се изправят световната и европейска шампионка по муай тай и кикбокс за 2019 година Теодора Кирилова и рускинята Бегаим Какчекеева, която е носител на европейската титла по муай тай за професионалисти за 2019 година. Става и национален шампион на Русия по муай тай за 2019 година. 

Двубоят между двете ще бъде по кикбокс, в стил К-1, и категория до 55 кг. Той ще бъде първият по ред в програмата за вечерта и с него ще се открие четвъртото издание на спортното шоу SENSHI.  Очаква се срещата да бъде много оспорвана, защото и двете представителки са изключително класни.  

Родната ни състезателка е възпитаник на  спортен клуб „Армеец“. По-рано през тази година 28-годишната Теодора стана европейски и световен шампион по муай тай, а през май завоюва и поредния си успех, грабвайки шампионската титла по К-1 за професионалисти на организацията.  Била е и шампион по кикбокс за Балканите, а в професионалния си актив може да се похвали с три победи, една от които с нокаут, и нито една загуба. 

Представителката на Русия Бегаим Какчекеева е на 19 години и тренира от 7 години. Тя е европейски шампион и шампион на Руския по муай тай за 2019 година. Два пъти подред – през 2018 и 2019 година, грабва титли и от Световното първенство по муай тай. На професионалния ринг също няма загуба. Има общо шест победи, две от които с нокаут.

Коя от двете ще грабне купа от професионаланта бойна гала SENSHI, предстои да разберем на 26 октомври, от 19 часа, в Двореца на културата и спорта. Четвъртото издание на епичния боен спектакъл ще изпрати на ринга състезатели от близо 10 страни в 12 киокушин и кикбокс срещи. Специален гост на галата ще бъде кикбокс легендата Петер Артс, а на ринга на SENSHI ще се бият четирима от най-добрите му състезатели.

VIP маси и билети за бойното шоу може да се закупят от мрежата на Eventim.bg. Билетите са на цени от 10 лв. и 20 лв. SENSHI се провежда със специалната подкрепа на Националната лотария и ЗАД "Армеец", както и със съдействието на „Комфорт брокърс“, "България Ер" и М Кар Груп.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК