Кобрата: От главните готвачи в световния бокс съм

Има задкулисни игри, ще говоря за тях като напиша книга, споделя Пулев

27.09.2019 | 22:05 Редактор: Тодор Петров
Кобрата: От главните готвачи в световния бокс съм

Не съм просто в кухнята, а съм от главните готвачи в световния бокс. Вкарваме нови неща в тренировъчния процес. И като методи в подготовката, и като стратегия и начин на боксиране. Това заявява Кубрат Пулев пред "Монитор".

На 9 ноември в Калифорния ще се боксирам отново. За мен това ще бъде втори мач на американска земя. Посветил съм се изцяло на подготовката за този мач. Да победя и да разбия противника. Да му покажа за какво съм тренирал толкова много. А кой е той, ще обявим съвсем скоро, споделя още Кобрата.

Най-известният ни боксьор признава, че има задкулисни игри в света на бокса. За тях обаче ще говоря един ден, когато евентуално реша да напиша книга. В нея мога да разкажа за всичко от първа ръка, казва Кубрат.

Запитан за раздялата си с фолк певицата Андреа, Кубрат Пулев посочва:

Тя го обяви преди известно време, истина е. Скарахме се много крайно няколко пъти, разделихме се няколко пъти. Тя е невероятен човек, уникален, говорихме си много по въпроса, но в крайна сметка, когато няма разбирателство и една връзка дълго време не върви към развитие и за двете страни е редно да се намери път да тръгнат нещата по съвсем различен начин. По жълтите сайтчета се изписаха колосални глупости. То не бяха свободни съчинения, то не бяха откровени лъжи. Призовавам здравомислещите и интелигентните българи да не си губят безценното време с този тип издания, за да не бъдат заблуждавани с подобни публикации. 

Снимка архив: Димитър Кьосемарлиев (Bulgaria ON AIR)

Харесайте страница ни във Facebook ТУК