8 победи от 12 старта: Люис Хамилтън обаче иска повече

Британецът очаква трудна втора част на сезона

13.08.2019 | 14:35 Редактор: Юлия Христова
8 победи от 12 старта: Люис Хамилтън обаче иска повече

Въпреки 8-те си победи от първите 12 старта за сезона и убедителния аванс, който има в класирането, Люис Хамилтън не е напълно доволен. 

Британецът изглежда сигурен световен шампион за 6 път, но продължава да бъде максималист и смята, че не всичко е розово до момента през кампанията. 

„Въпреки че спечелих 8 от 12 състезания, нещо все още липсва. Защо не успяхме да спечелим и останалите? Какво не се получи в тези уикенди?” коментира Люис пред "Аутоспорт”. 

"Не трябва да забравяме и че в някои от надпреварите, в които победих, имахме късмет. Ферари бяха по-бързи от нас, но заради грешка на отбора или на пилот не успяха да спечелят. Така бе например в Баку и в Бахрейн, така че не можем да приемаме нищо за сигурно” добави той, пише gol.bg. 

"Втората половина от сезона може да е много по-трудна от първата, предвид очертаващата се сериозна битка с Ред Бул. Имаме много добра кола, но трябва да продължим да постигаме максимума. Далеч не сме перфектни и има доста неща, които можем да подобрим” каза още Хамилтън.

Снимка: Facebook/ Lewis Hamilton

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК