ММА боецът Георги Валентинов ще тренира с Конър Макгрегър

Състезателят ни изкара двуседмичен лагер в Ирландия при Джон Кавана

11.07.2019 | 17:31 Редактор: Тодор Петров
ММА боецът Георги Валентинов ще тренира с Конър Макгрегър

Българската ММА звезда Георги Валентинов е близо до пробив в престижната американска верига за смесени бойни изкуства "Белатор". Новината сподели лично 26-годишният старозагорец еклузивно за предаването "BOEC.BG" по Bulgaria ON AIR.

Родният ММА боец изкара двуседмичен лагер в Ирландия при Джон Кавана – личен треньор на бившия двоен шампион в UFC Конър Макгрегър. По време на подготовката си там 26-годишният ни състезател е впечатлил треньорите в залата "SBG" и сътрудничеството помежду им се очаква да продължи.

"Най-хубавото е, че успях с моите качества и умения да впечатля Джон. Харесахме се, напаснахме се и ще ходя много често да се подготвям с него. И най-хубавото е, че Джон ми каза всеки момент да бъда готов да участвам в "Белатор", сподели Валентинов.

Има много голяма вероятност боецът ни да бъде повикан и като спаринг партньор на световноизвестния Конър Макгрегър през август. Двамата са в една категория – до 70 килограма.

При първото си посещение в Ирландия Валентинов не успя да проведе съвместна тренировка с Макгрегър, защото суперзвездата на UFC се възстановява от контузия.

"Август ще ходя отново, тогава се очаква Конър да влезе в залата и да тренирам с него. Знаете, че в момента той има контузия. Нямам търпение това да се случи", добави 26-годишният българин, който е със статистика в професионалния ММА от 20 победи и 2 загуби.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК