Кои са лидерите и талантите, които вдъхновяват?

Лекция на Димитър Вучев от Bloomberg TV Bulgaria във форума "Професиите на бъдещето"

29.03.2017 | 10:17 Редактор: Константина Маркова
Кои са лидерите и талантите, които вдъхновяват?

Главният редактор на Bloomberg TV Bulgaria и водещ на предаването Investbook Димитър Вучев ще говори за вдъхновителите и лидерите в екипа по време на форума на Junior Achievement „Професиите на бъдещето“ на 29 март. Тази година фокус на събитието са професиите във финансово-счетоводния сектор и какво кариерно бъдеще чертаят те за младите хора в идните години.

 

В лекцията си на тема Талантите и лидерите: хората, които не прегарят, а повеждат другите със своя ентусиазъм“ Димитър Вучев ще сподели пред младите хора, посетители на форума, ценни съвети и ноухау от бизнеса - предприемачи, мениджъри на високо ниво, HR специалисти, психолози, гостували в студията на Bloomberg TV Bulgaria. Какво отличава лидерите в екипите на компаниите, на които може да се разчита дългосрочно? Как се разпознават талантите с потенциал за вдъхновители, които не прегарят? Кои са най-важните стъпки за превенция на прегарането сред ключовите хора в екипа? Това са част от въпросите, на които Вучев ще отговори в лекцията си.

Журналистът ще представи и инициативата на Bloomberg TV Bulgaria „Талантите в бизнеса“, която обръща специално внимание на талантите в бизнеса – хората вдъхновители в екипите, които могат да променят компанията към по-добро.

Повече подробности за инициативата следете тук >>