Заедно от 12 години, Владимир Сиркаров и Йоанна Георгиева са готови да си кажат: "Да!"

Водещият на Денят ON AIR в личен разказ пред сп. Hello! България заедно с годеницата си

02.03.2017 | 14:31 Редактор: Константина Маркова
Заедно от 12 години, Владимир Сиркаров и Йоанна Георгиева са готови да си кажат:

Лицето на телевизията Владимир Сиркаров и годеницата му Йоанна Георгиева в говорят за любовта, разбирателството, уважението и отношението към живота пред журналиста Магдалена Георгиева от сп. Hello! България.

Фото: Екатерина Титова

**

Вдъхновени от любовните вълнения, които февруари носи със себе си, отправихме покана към водещия на публицистичното предаване Денят ON AIR по Bulgaria ON AIR, както и на икономическото шоу Boom & Bust по Bloomberg TV Bulgaria, Владимир Сиркаров и годеницата му Йоанна Георгиева (специалист „Човешки ресурси“ в „Coca-Cola European Partners”) за едно откровено интервю. По време на снимките водещият демонстрира доброто си чувство за хумор, с което първоначално е спечелил любимата си, но за важните въпроси получихме сериозни отговори. Точно преди година Влади избира годежния пръстен на Йоанна, с който й отправя предложение няколко месеца по-късно, но спирам да издавам дотук, за да добиете сами представа за необятната обич помежду им...

Нека да започнем от самото начало. Как се запознахте?

Йоанна: Срещата ни беше случайна. Запознаха ни моя много близка приятелка Теди и негов близък приятел Емо. Случи се на организирано парти за рождения ден на Влади през 2005 година.

Владимир: Емо ми предложи да покани Теди и други момичета с нея и аз, разбира се, се съгласих. Фактически не се познавахме, но тя дойде ... и то без подарък!

Йоанна: Да, всъщност в последния момент научих, че отивам на рожден ден, защото си мислех, че е обикновено парти. 

А откога сте заедно?

В: От лятото на 2005 година. Малко след запознанството ни се срещнахме отново на морето.

И съвсем скоро решихте да предприемете следващата стъпка?

В: Да, предложих брак на Йоанна през 2016-та. Както самата ти установи, с нея сме заедно от доста години. Говорили сме си за сватба и други важни събития, които лично за мен не са фактор по отношение на връзката ни, но за нашите роднини са важни. Предприех първата стъпка – годеж. Йоанна нямаше никаква представа за плановете ми. Отне ми известно време за подготовка – избирането на пръстена и удобен момент, за да пътуваме заедно. За съжаление, рядко ни се отваря тази възможност, въпреки че много обичаме. През февруари купих пръстена, а през юни се сгодихме. Исках да излезем извън София и да създам по-интересна атмосфера за този специален повод. Бяхме в Хисаря. И двамата обичаме природата, а там е наистина хубаво. Една вечер се разхождахме в парка, седнахме на една пейка и й предложих. Тя беше изключително изненадана. Изобщо не очакваше, което беше добре, защото в първия момент започна да се смее.

Й: Наистина бях много изненадана. Изобщо не очаквах, въпреки че е логично, като се има предвид от колко години сме заедно. Но за мен 12 е просто число, а един подпис няма кой знае какво значение. Той няма да промени връзката ни. От самото начало знаех, че Влади е човекът за мен. (Засмива се.) Инициативата за това пътуване беше негова, което също ме изненада, защото беше спонтанно предложение за уикенда. Казах му: „Да“, преди още да съм отворила кутийката.

В: Очите й се напълниха със сълзи от щастие.

Й: Да, беше вълна от разнообразни емоции.

Влади, ти работиш с факти. Какво за теб е любовта?

Това е едно от най-приятните чувства. Но има разлика между любовта и обичта. Според мен любовта може да дойде в определени моменти и е по-скоро емоция. Но е по-красиво, когато любовта премине в обич, защото тя е по-устойчива и силна.

Вие в кой етап сте?

В: Аз съм в обичта.

Й: Аз също. (Усмихва се.)

В: Макар че има моменти, в които наистина сме си влюбени. Но вече сме партньори в живота. От 3 години живеем заедно.

Цялото интервю изтеглете оттук >>