Подай ръка на различните деца

Стани един от 400-те приятели на децата аутисти - на 19.01.17г. в 19:00ч. в Rainbow plaza

12.01.2017 | 14:49 Редактор: Мария Аладжова
Подай ръка на различните деца

Броени дни остават до дългоочакваното благотворително събитие на Сдружение „Асоциация Аутизъм”. Неговата цел е по-скорошното набиране на сумата от 100 000 лева за разширяване на дневен център „Дъга” – единственият център в София за безплатни ежедневни грижи, терапии и развитие за деца аутисти. 

Над 400 души е очакваният брой гости, заявили участието си като заплащат куверт и желаещи да се включат в организирания благотворителен базар, томбола и търг в подкрепа на „Асоциация Аутизъм”. Абсолютно всички средства, набрани от куверти, томбола, търг и дарения, ще отидат директно за каузата.

Събитието се провежда под Патронажа на Кмета на София Г-жа Йорданка Фандъкова, Столична Община, Община Лозенец и с подкрепата на спомоществователи: Едоардо Миролио (EM), Рапул България,  Смарт Груп България, Сдружение за подпомагане на малкия и среден бизнес - Обединени Бизнес Клубове(ОБК), дамите от Клуб „Бизнес на високи токчета, CEO Club и др., и с безценната подкрепа на родители и приятели на децата аутисти.

Вярваме, че необходимата сума ще бъде събрана час по-скоро и още 25 деца ще получат шанс за професионални грижи и развитие, както и разширяване капацитета за комплексна работа с деца чрез осигуряване пространство  за ерго- и сензорна терапия", споделя Илонка Александрова, съорганизатор на благотворителната инициатива, Основател и Директор на Фондация „Глобални системи за управление на НПО“

Инициативата се осъществява с подрепата на медийните партньори Нова Броудкастинг Груп, БНТ, Bulgaria ON AIR. 

За да подарят своята емоционална щедрост, радост и загриженост към децата аутисти, на сцената ще излязат едни от най-обичаните български изпълнители Графа, Орлин Павлов, Дует Ритон, Михаела Филева, Йоанна Драгнева, Прея, София Георгиева, Красимира Иванов, Хриси Йосифова, Тодор Георгиев–Тоши, както и талантливи млади изпълнители от Арт Център Кърнолски. 

Водещият на събитието Иво Танев, заедно с талантливата Ахинора от „Големите надежди” ще ни отведат в света на приятелството, където всички са равни и си помагат - където има само добрина, подкрепа и истинска кауза. Съвсем на място е и мотото „Деца помагат на деца”, защото доброто дело от деца за деца ще продължи и след тази инициатива. Финалът на „Подай ръка на различните деца”  ще завърши с Искра Милкова и децата от ХайЛайт Сингинг Студио с изпълнение на песента Heal the World.

Специални благодарности на всички фирми, които осигуряват кейтъринга, вината и минералната вода за събитието: Wine & Food - Кафе зона „Тополите”, Едоардо Миролио (EM), MV Healthy Foods, Мая 5, White Water и др. 

КАК ДА ЗАКУПЯ КУВЕРТ или да направя ДАРЕНИЕ?

На посочената по-долу дарителска сметка, сайта за дарения www.usmivka.org или в брой от нашите разпространители. Стойността на куверта е 50 лв.

• Дарителската сметка на сдружение „Асоциация аутизъм“:
 Банка ДСК, клон Батенберг
 IBAN: BG59STSA93000004098345, BIC: STSABGSF,  Основание: дарение 
• През сайта за дарения www.usmivka.org  → активно лого на център „Дъга“

Моля, запазете Вашето място на тел.:  0889 076 656  или тук:  ymihaylova@gmsf.eu

Подробна информация за събитието:

Сайт на Сдружение „Асоциация Аутизъм“ -  www.autism-bg.net
Сайта на Кампанията  -  https://www.autism-duga.info/fr2015x/bg/index.html
Facebook -  https://www.facebook.com/events/572112009644191/?active_tab=discussion