Водещият финансов сайт Investor.bg - с нова визия и форум

Скоро ще има и нова мобилна версия и графична система

28.11.2016 | 10:55 Редактор: Константина Маркова
Водещият финансов сайт Investor.bg - с нова визия и форум

Водещият финансов сайт Investor.bg вече е с нова визия, която отговаря на последните тенденции в света при онлайн медиите на тази тематика. Всички, които следят борсовите новини и индекси, вече могат да ги открият много по-лесно, на по-видими позиции на заглавната страница на Investor.bg. Допълнително предимство на новия дизайн, е, че дава възможност на потребителите да виждат много повече важни новини едновременно, когато влязат в сайта. Изцяло обновен е и един от най-важните компоненти на Investor.bg – форумът, а скоро потребителите могат да очакват новата мобилна версия и графична система.

Тази година Investor.bg отбеляза 15 години от създаването си. Сайтът се утвърди като институция във финансовата журналистика с обективността и професионализма си в поднасянето на финансовите и икономически новини и анализи. И до днес форумът на Investor.bg е предпочитано място за дискусии, в които дори популярни икономисти и банкери се включват с истинските си имена. През 2007 година се ражда идеята Клуб Investor, която прераства в серия от силни дискусионни форуми в различни сфери на бизнеса, финансите, здравеопазването. От 2011 година Investor.bg организира регионалната конференция за инвестиции и валутна търговия Investor Finance Forum.

Investor.bg работи в синергия с телевизионния канал Bloomberg TV Bulgaria, като част от журналистите в сайта имат авторски предавания и водят пазарни и технологични рубрики в ефира на телевизията.

Investor.bg е част от публичното дружество Investor Media Group (Инвестор.БГ АД), водеща медийна компания на българския пазар. В портфейла ѝ попада пълната гама от медийни продукти, която включва националната телевизия Bulgaria ON AIR, бизнес канала Bloomberg TV Bulgaria, над 15 онлайн медии и сайтове в различни сегменти, радио Bulgaria ON AIR, както и списанията Bulgaria ON AIR The Inflight Magazine и GO ON AIR The Traveller’s Magazine.