Десислава Атанасова: Мечтите се сбъдват и доброто наистина побеждава

Водещата на Новините ON AIR гостува в специалната рубрика на Ogledai.se "Какво научих от...?"

22.11.2016 | 15:36 Редактор: Константина Маркова
Десислава Атанасова: Мечтите се сбъдват и доброто наистина побеждава

В рубриката Какво научих от...?! каним успели личности, на които се възхищаваме и приемаме за житейски ментори, да споделят своя опит, своите истини за живота, за да ни помогнат да се превърнем в по-добра версия на себе си и да изберем най-краткия път до мечтите си :), пише Ogledai.se. С удоволствие ви представяме гост-ментора в рубриката Десислава Атанасова, водещ на Новините ON AIR по Bulgaria ON AIR.

 

***

 

Посветих се на телевизията, защото там намерих себе си, изгубената част. Когато започнах да работя в регионалната телевизия в Благоевград през 2009 г., застанах пред камерата и… като любов от пръв поглед :). Дори и в момента не мога да си представя да работя в друга сфера. Това е моето място. Bulgaria ON AIR е моето място. Това е телевизията, която показва истинската страна на новините, без непременно да търси сензации и скандали. Стигаме най-близо до хората, защото разказваме и показваме техните истории всеки ден. Харесват ни заради различните гледни точки, които поднасяме на зрителя, заради душата, която даваме на нашите социални репортажи.

 

Тежките трудности, с които съм се сблъсквала в професионален план са действителността, в която живеем. Чрез работата си разбирам колко мъка има по тоя свят, колко проблеми стоят нерешени пред обществото ни. Теми, които хората, които не са в медийните среди, пропускат, не виждат, не знаят. Всеки ден се сблъскваме с тежестта на времето, в което живеем.

Вижте целия материал тук >>