Варненският свободен университет отбелязва 25-годишния си юбилей

В редица областни градове ще бъдат организирани "Дни на ВСУ"

04.02.2016 | 11:12 Редактор: Ирина Георгиева
Варненският свободен университет отбелязва 25-годишния си юбилей

През тази година Варненският свободен университет (ВСУ) отбелязва своя 25-годишен юбилей. По този повод в редица областни градове ще бъдат организирани "Дни на ВСУ". В програмата са включени срещи в средните училища, срещи с възпитаниците на университета от съответния регион, с представителите на местната власт, бизнеса и неправителствения сектор и разкриване на Изнесени центрове за кариерно консултиране и кандидатстудентски прием. 

Инициативата стартира от Силистра на 9 и 10 януари и ще продължи в Разград – 16-17 февруари, Търговище – 23-24 февруари, Русе – 1-2 март, Велико Търново 8-10 март и Добрич 14-16 март. Срещи с възпитаниците на университета са предвидени и в Стара Загора, Хасково, Кърджали, Пловдив, Видин и Монтана.

Кулминацията на честванията е предвидена за 15 април 2016 г., когато ще бъде даден официален старт на интерактивната платформа SmartFuture, ще бъде открита фотоизложба, посветена на годишнината на университета и ще се проведе грандиозен празничен концерт с участието на звезди от световна величина.