Без микрофон: Мари и Вито за безценното приятелство и истинското значение на думата отбор

14.06.2024 | 11:24
Без микрофон: Мари и Вито за безценното приятелство и истинското значение на думата отбор

Позитивни, харизматични и една от най-сплотените екранни двойки в родния ефир са определенията, с които редакцията на Az-jenata.bg описва Мария Константинова и Виктор Дремсизов, сутрешното дуо на  на Bulgaria ON AIR.  На малкия екран двамата са истински отбор и разчитат безрезервно един на друг, но в интервюто си за рубриката „Без микрофон“ Мари и Вито признават, че в началото на запознанството им е било необходимо малко време, в което да свикнат един с друг, да се сработят и най-вече да се доверят.

„Както в химията за всяка една реакция е необходимо време, така и, за да направим този отбор бяха необходими няколко месеца. При нас мисля бързо се получи симбиозата. Аз ще кажа само едно - от Мария всеки ден научавам като от тълковен речник какво означава думата ОТБОР. Мария няма да те остави сам, готова е и да отмени планирано пътуване само, защото се налага да имате извънреден ефир и ти ще си сам, а така не е редно“, споделя Виктор Дремсизов за своята екранна половинка, с която вече близо 2 години запознават зрителите с най-актуалните теми на дневен ред в „България сутрин“.

В интервюто двамата разказват и за новия уикенд сутрешен блок, чието съдържание ще бъде развлекателно и вдъхновяващо, за да зарежда зрителите с допълнителна положителна енергия за почивните дни. „България сутрин в събота" и „България сутрин в неделя" включват изцяло нови рубрики, разработени от екипа на блока, като на преден план ще бъдат мотивиращи личности, истински професионалисти и различни благородни каузи.

„Предизвикателството е да избягаме от ритъма на новините и на сериозната публицистика, с която се сблъскваме всеки ден. Вярваме, че човешките разговори в новото ни красиво студио ще са пътят към успеха“, отбеляза Мария, като допълни, че и двамата с Виктор ще се стремят да предложат едно по-различно съдържание в българския ефир.

Освен много добри партньори на екран, Мария и Виктор споделят, че са изключително добри приятели. Концертите и театърът са само част от събитията, които ги сплотяват извън сградата на телевизията, а от скоро отпочиват от забързаното ежедневие и с общо хоби - латиноамериканските танци.

Отдава ли им се хореографията в залата по танци, как презареждат след ефир и с какво запълват свободното си време – всичко това и още Мария Константинова и Виктор Дремсизов разказаха на читателите на Az-jenata.bg. Цялото интервю може да видите – ТУК.