Какво предстои в ефира на Bulgaria ON AIR по Великден?

Световното шоу „Нощ на звездите”, хитови игрални филми и трогателни истории предстоят за зрителите

30.04.2024 | 14:46 Редактор: Тодор Петров
Какво предстои в ефира на Bulgaria ON AIR по Великден?

Вълнуващи истории, разнообразни теми и репортажи, много цвят, забавление и любима българска музика очакват зрителите на Bulgaria ON AIR в празничните дни по Великден. Националната политематична телевизия е подготвила пъстра програма,  с която да направи светлите семейни дни още по-запомнящи се и сплотени.

С много важни теми и гости екипът на „България сутрин” Мария Константинова и Виктор Дремсизов ще посрещне зрителите на Разпети петък, 3 май, от 09:30 часа, за да им представи трогателни и любопитни разкази, а репортерите на Новините ON AIR ще се погрижат да представят най-актуалните новини и събития из цялата страна в емисиите през целия ден. Денят ще продължи със специално издание на „Директно” с Димитър Абрашев от 17:30 часа и любопитен репортаж за това как се пазят българският дух и българският фолклор по южното крайбрежие на Испания.

На Велика събота, 4 май, от 13:30 часа ще потеглим на приключение в Ню Йорк с премиерния за ефира на Bulgaria ON AIR игрален филм „Един разгневен мъж в Бруклин”. От 18:30 часа в “Опорни хора” с Ганиела Ангелова ни очакват много вълнуващи срещи, като една от тях ще бъде с режисьора Теди Москов, който наскоро бе награден с най-престижното отличие за хумор и сатира „Златен кукерикон'' на Сатиричния театър за цялостно творчество на името на големия Георги Калоянчев. Специалната програма на 4 май и 5 май ще продължи със златната ера на българското кино и четвърта серия на прочутата българска поредица ‚Хайка за вълци” от 19:30 часа. Вечерта на Велика събота ще продължи с  „Надбягване с времето” от 20:30 часа и опустошения Пол Уокър, който попаднал в клопка след унищожителен ураган, трябва да спаси живота на новородената си дъщеря. В 22:20 часа ни очаква друга хитова лента – криминалната драма „Тайната е в техните очи” с режисьор Били Рейл и актьорски състав в лицето на Чиуетел Еджиофор, Никол Кидман, Джулия Робъртс, Алфред Молина, Дийн Норис и др.

На Възкресение Христово, 5 май, ще потеглим в непознати светове и земи с третата част от фантастиката „Тъмници и дракони” от 13:30 часа. Специален филм за Великден – най-големият християнски празник, е подготвила Миглена Георгиева в „Историите ON AIR” на 5 май от 16:00 часа.

Особено специална ще бъде великденската вечер в ефира на Bulgaria ON AIR. От 20:30 часа телевизията ще излъчи осмото издание на грандиозния спектакъл „Нощ на звездите”, където талант, смелост и чудеса ще смаят зрителите. Шоуто на Енчо Керязов събира на една сцена някои от най-големите циркови артисти от цял свят, които предлагат на публиката зашеметяващи изпълнения и спиращи дъха сцени. Веднага след него, от 22:00 часа, зрителите ще могат да се насладят на концерт на талантливата и обичана Михаела Филева, а от 23:20 часа е време за игралната екшън комедия „Озлобени ченгета” с Мел Гибсън и Винс Вон в главните роли. Двамата ще се превъплътят в детективи, изгубили работата си, които се потапят в подземния свят, където не важат никакви правила. Какво обаче ще открият – ще разберем на 5 май от 23:20 часа.

Тържественото настроение в ефира на Bulgaria ON AIR ще продължи и в понеделник, навръх Гергьовден на 6 май, с концерт на Силвия Кацарова от 14:15 часа и нови серии на комедийните български поредици ‚Ганьо Балкански се завърна от Европа” от 16:00 часа и ‚Английският съсед” от 16:30 часа. На празничния ден предстои и премиера на романтичната лента ‚С дъх на канела” – на 6 май от 19:15 часа, а от 21:15 часа ще се насладим на концерта „20 години на сцена” на Мери Бойс Бенд.

Не пропускайте тези и още много интересни и вълнуващи филми, предавания и поредици по Bulgaria ON AIR през празничните дни!