„Адаптация“ очаква зрителите на Bulgaria ON AIR с първа серия на 24 март в 19:30 часа

Драматичното знаково заглавие е част от златната ера на българското кино, която телевизията излъчва в пролетния си сезон

22.03.2024 | 14:59
 „Адаптация“ очаква зрителите на Bulgaria ON AIR с първа серия на 24 март в 19:30 часа

Ефирът на Bulgaria ON AIR ще излъчи българския 3-сериен телевизионен игрален филм „Адаптация“ на 24 март в 19:30 часа. Драматичното и знаково за българското кино заглавие е под режисурата на Въло Радев, а по сценария заедно с него работи Райна Томова. Музиката във филма е композирана от Митко Щерев, а художник е Петър Горанов.

Драмата запознава зрителите с Вероника, която е душевно болна и е хоспитализирана в специализирано заведение. В болницата пациентите разказват историята на живота си и споделят своите страхове, но Вероника бива изключението, което не успява да се пребори със себе си по време на беседите. Главна роля във филма е и образът на доктор Банков, лекуващ лекар в болницата, който посвещава по-голямата част от времето си на своите пациенти. В процеса на лечение Вероника се влюбва в доктора, което е отключващият момент за истината в душата ѝ.

Във филма „Адаптация“ главни роли заемат популярни български актьори, сред които Ели Скорчева, Антоний Генов, Иван Григоров, Николай Сотиров, Любен Чаталов, Елена Кънева, Нели Вълканова и много други артисти от златната ера на българското кино.

Не пропускайте да проследите драматичния сюжет на „Адаптация“ в ефира на Bulgaria ON AIR още от първата серия, която ще се излъчи тази неделя, 24 март, в 19:30 часа.