Без микрофон: Какво не знаете за Теодора Георгиева

27.01.2024 | 10:00
Без микрофон: Какво не знаете за Теодора Георгиева

Теодора Георгиева е част от екипа на Bulgaria ON AIR повече от 10 години и обича да представя човешките позитивни истории, за да предизвика усмивките на зрителите на Bulgaria ON AIR. За Az-jenata.bg тя споделя, че открива себе си в журналистиката, като професията я среща с едни от най-близките хора в живота ѝ. Сблъскала се с много трудности по пътя, това я изгражда като човек, който не се спира пред предизвикателствата и обича екшъна.

„Започнах от нулата и съм изкачила много стъпала. Като репортер „на терен" преоткрих себе си и като професионалист, и като човек. Работата ме научи на много - бързина, упоритост, хладнокръвие, стоицизъм. Обожавам да съм на мястото на събитието, да се срещам с нови хора, да разговарям с тях и да съм на горещите точки“, сподели Теодора за рубриката „Без микрофон“.

Относно страха и притеснението при работата на терен, Теодора е категорична, че няма място за такива емоции и те само влошават ситуацията, но проявява предпазливост. „И за миг не съм се страхувала, но пък имам много смешни случки…..“

Теодора

Пълното интервю на репортера Теодора Георгиева прочете в рубриката „Без микрофон“ на сайта за нежната аудитория Az-jenata.bgТУК.