Билетите за ексклузивното финансово събитие “Ин%лацията: уравнения и решения” са вече в продажба

Само присъстващите на 17 октомври ще могат да се включат в ексклузивна Q&A сесия

04.10.2023 | 13:51
Билетите за ексклузивното финансово събитие “Ин%лацията: уравнения и решения” са вече в продажба

Какви са прогнозите на финансистите? Кои са глобалните предизвикателствата пред държавата и бизнеса и какви са възможните решения? Какво предстои през 2024 г.? Отговорите на тези и други актуални икономически и финансови въпроси ще бъдат представени и анализирани в тазгодишното издание на мултиплатформения проект “Ин%лацията: уравнения и решения”. Ексклузивният финансов проект е в унисон с политиката на телевизия Bulgaria ON AIR и бизнес телевизия Bloomberg TV Bulgaria, част от Investor Media Group, давайки трибуна на експертни мнения и задълбочени дискусии, представящи приоритетите в развитието на банковия, финансовия, инвестиционния и производствения сектор.

Събитието ще се проведе на живо на 17 октомври, в Гранд Хотел Милениум София, зала Айнщайн, ет. 2 и ще започне точно в 14:00 часа. Ексклузивният телевизионен проект “Ин%лацията: уравнения и решения” се осъществява за втора поредна година и ще бъде открит за лимитирана аудитория чрез предварително закупуване на билети. Сред гостите ще бъдат представители на регулатора, инвеститори, публични компании, FCO-та, инвестиционни фондове, Fintech компании, експерти, предприемачи, IT компании и консултанти.

След приключване на дискусията на 17 октомври, всички присъстващи ще имат възможността да бъдат част от ексклузивна Q&A сесия, в която ще могат да задават своите въпроси към специалистите при затворени врати и изключени камери.

Билети за тазгодишното издание на телевизионния проект “Ин%лацията: уравнения и решения” могат да се закупят ТУК.

“Ин%лацията: уравнения и решения” се осъществява с подкрепата на Пощенска банка, ПроКредит банк, Първа инвестиционна банка, Инвестбанк, Tavex, Елана Фонд Мениджмънт АД и Конкорд Асет Мениджмънт АД.

Медийни партньори на експертната дискусия са Bloomberg Businessweek Bg, Investor.bgDnes.bg, News.bg, Money.bg, сп. BusinessGlobal, Банкеръ и MoitePari.bg.