„Бъдещето: Фантастика и реалност“ разкрива иновативни методи за лечение и изследвания на бъдещето на 26 декември

Bulgaria ON AIR ще излъчи обобщаващото за годината издание на мултиплатформения проект от 19:30 часа

22.12.2022 | 09:29
„Бъдещето: Фантастика и реалност“ разкрива иновативни методи за лечение и изследвания на бъдещето на 26 декември

Кои са иновативните методи за лечение, какво е дентална имплантология и кои са лабораторните изследвания на бъдещето? Отговор на тези и още въпроси зрителите на Bulgaria ON AIR ще научат по време на обобщаващото издание за годината на специализирания мултиплатформен проект „Бъдещето: Фантастика и реалност“, който националната политематична телевизия ще излъчи на 26 декември. Начало на задълбочената експертна дискусия ще бъде дадено в 19:30 часа, а модератор на специализираното издание отново ще бъде журналистът на Bulgaria ON AIR и продуцент на публицистичното предаване „Директно“ - Калина Донкова.

По време на мултиплатформения проект визионери и експерти в различни направления ще обсъдят и анализират най-интересните промени, които предстоят на човечеството в основните аспекти от живота, докъде достига науката и на прага ли сме на нова епоха от развитието на човечеството. Докъде е възможно забавяне процеса на стареене и кои са технологиите и изследванията от ново поколение в „Бъдещето: Фантастика и реалност“, ще разкрият д-р Стиляна Трендафилова и д-р Мария Хаджийска, дерматолози в Клиника за дерматология и естетика Derma-Act. Те ще очертаят и особеностите на антиейджинг медицината.

Повече за съвременната естетична стоматология и какво да очакваме от денталната имплантология от бъдещето ще споделят основателите и собственици на верига дентални клиники ЕО Дент д-р Венета Павлова и д-р Валентин Павлов, лекар по дентална медицина, хирург – имплантолог.

Дигитализацията в борбата срещу киберпрестъпността също ще бъде на фокус по време на „Бъдещето: Фантастика и реалност“. Повече за възможностите за превенция ще разкрие Кирил Григоров, управител на CYBERONE и международен експерт по киберсигурност. По време на мултиплатформения проект Георги Христулев, Sales Coach, NLP мастер практик, медиатор, ще сподели своето професионално мнение относно търговците от бъдещето – изкуствен интелект срещу естествен интелект.

„Бъдещето: Фантастика и реалност“ се провежда с подкрепата на Mastercard, Derma-Act, ЗК „Лев Инс“АД, верига дентални клиники ЕО Дент и Георги Христулев SalesCoach.bg.

Медийни партньори на проекта са Investor.bg, Dnes.bg и „Мениджър Нюз”.