Цената на храбростта на медицинските специалисти - в премиерния за България сериал „Спешен случай“ по Bulgaria ON AIR от 6 август

Разгръщането на интригуващата история ще стартира в ефира на телевизията тази събота

14.07.2022 | 13:57
Цената на храбростта на медицинските специалисти - в премиерния за България сериал „Спешен случай“ по Bulgaria ON AIR от 6 август

Лекарите имат силата да променят живота на пациентите. Могат ли обаче личните  истории на нуждаещите се от помощ да променят живота на онези, които им помагат отново да се изправят на крака? Зрителите на Bulgaria ON AIR ще научат отговора на този въпрос с разтърсващия премиерен за България японски сериал „Спешен случай“, който предстои да стартира в ефира на телевизията на 6 август, от 22 часа. 

Четирима млади и амбициозни лекари са назначени в медицински екип, който оперира с медицински хеликоптер, за да осигури необходимата навременна помощ на всеки пациент. Във всеки епизод главните герои са изправени пред множество екстремни, сложни и неочаквани ситуации, които ще оставят зрителите пред малкия екран без дъх. Интригуващата история на „Спешен случай“ проследява още какво влияние върху четиримата лекари оказват отделните спешни ситуации и личните истории на пациентите.

Премиерният за България японски сериал „Спешен случай“ ще предложи на зрителите на Bulgaria ON AIR един изключително драматичен сюжет, в който се редуват динамични сцени, неочаквани събития и обрати.

Какво се крие зад специалните мисии на четиримата млади лекари и каква е цената на храбростта на медицинските специалисти? Не пропускайте да научите в премиерния за България сериал „Спешен случай“, от 6 август, всяка събота и неделя, от 22 часа, по Bulgaria ON AIR.