Зрелищното бойно шоу SENSHI 12 на живо по Bulgaria ON AIR на 9 юли

Новото издание на професионалната международна галавечер се завръща с 13 титанични двубоя и много изненади

09.07.2022 | 12:10
Зрелищното бойно шоу SENSHI 12 на живо по Bulgaria ON AIR на 9 юли

С титанични сблъсъци, много боен дух и грандиозен спектакъл Bulgaria ON AIR ще зарадва почитателите на бойните спортове пред малкия екран в съботната вечер, когато ще се проведе 12-ото издание на професионалната международна бойна галавечер от веригата SENSHI. Па време на зрелищното бойно шоу на 9 юли, от 20:00 часа, в курортния комплекс Св. Св. Константин и Елена, 26 бойни звезди ще премерят сили в 13 ожесточени двубоя, а Bulgaria ON AIR ще направи зрителите в ефира преки свидетели на зрелищното бойно шоу.

Освен епични сблъсъци, новото издание на професионалната бойна галавечер ще предложи на публиката и на всички пред малкия екран много изненади, за да ги потопи изцяло в света на бойните спортове. За пръв път арената на SENSHI ще бъде изградена на самия плаж пред ресторант „Море“, където състезателите ще покажат най-доброто от себе си на фона на красивия морски залив. Нестандартната и красива визия на бойната гала гарантират още по-незабравимо преживяване за всички, които изберат да проследят гладиаторските битки.

На арената на SENSHI 12 сили ще премерят 26 бойци от 20 държави, сред които Италия, Бразилия, Нидерландия и Естония. За пръв път своя дебют на разгорещения ринг на бойната галавечер ще направят и състезатели от Канада, Австралия, Кипър и Турция. Освен мъжка сила, арената на SENSHI ще посрещне и два женски двубоя за още по-голяма радост на публиката.

По време на 12-ото издание на професионалната бойна галавечер К-1 величията - трикратните и четирикратни K-1 световни шампиони в тежка категория Петер Артс, Семи Шилт, Ернесто Хуст и грандиозният шампион от веригата „К1 Max“ Алберт Краус ще имат нелеката задача да реферират и коментират двубоите на ринга. Към тях ще се присъединят и К-1 легендите Сам Греко и Николас Петас, които пристигнаха у нас специално за зрелищния сблъсък на титаните.

Всеки, който иска да се докосне до адреналина на SENSHI 12, може да проследи гладиаторските битки на 9 юли, от 20 часа по Bulgaria ON AIR.

Сблъсъкът на титаните ще се излъчва на живо и по Max Sport 1 за България, както и в реално време за цял свят по американската телевизия FITE, Fight Box, на Senshi.com, Boec.bg, Boec.com и Kyokushin Karate News.

SENSHI се организира със специалната подкрепа на ЗАД „Армеец“, MAX Sport, „България Еър“, М Кар Груп – BMW дилър и Rolls-Royce Motor Cars Service.

Медийни партньори на SENSHI са Boec.BG и Boec.COM, националната телевизия Bulgaria ON AIR, американската онлайн телевизия за бойни спортове FITE, Gol.bg, Topsport.bg, информационния портал Kyokushin Кarate News, Fighto.News и Novinata.bg.