Ганиела Ангелова с номинация за журналистическите награди "Свети Влас"

Водещата на "Денят ON AIR" е един от най-изявените журналисти у нас с над 10-годишен тв опит

10.06.2021 | 13:00
Ганиела Ангелова с номинация за журналистическите награди

Водещата на вечерното публицистично предаване "Денят ON AIR" на Bulgaria ON AIR, Ганиела Ангелова, е една от номинираните в престижните годишни награди за телевизионна журналистика "Свети Влас". Тя е един от най-изявените и доказани журналисти в България. Има над десетгодишен опит в телевизионната журналистка. Преди да стане част от екипа на Bulgaria ON AIR, води публицистично предаване, новинарски емисии, сутрешен блок, централна емисия новини и икономическо предаване в различни телевизии. Автор е на документални филми, а в портфолиото си има и знакови интервюта със световноизвестни личности.

Церемонията по награждаване ще се проведе на 12 юни, а голямата награда в 11-ия конкурс за тв журналистика ще се връчи за постижение в телевизионната журналистика, което се отличава с висок професионализъм и активна гражданска позиция.

Сред останалите номинирани са изявени тв лица като Георги Любенов, Мария Цънцарова, Виктор Николаев, Светла Петрова, Симеон Идакиев,, Мария Силвестър, Иво Беров, Деси Ризова, Димитър Иванов и Васил Христов.

Победителите ще бъдат обявени от Бойко Василев, който ще е водещ на церемонията на 12 юни. Преди церемонията ще се състои традиционната дискусия, на която ще бъде обсъдена тв продукцията през тази година.