Водещата на „България сутрин“ Мария Константинова ще модерира дискусията „Открито за ваксините“

Дискусията на Българската мрежа на Глобалния договор на ООН ще се проведе на 23 април, от 14 часа

16.04.2021 | 12:15
Водещата на „България сутрин“ Мария Константинова ще модерира  дискусията „Открито за ваксините“

Водещата на сутрешния блок на Bulgaria ON AIR „България сутрин“ – Мария Константинова, ще бъде модератор на дискусия, посветена на ваксините и всички въпроси, свързани с науката, доверието и свободата на избор.

Мария е част от екипа на политематичната телевизия от март 2021 година, но бързо се доказа с професионализма си и широката гама от познания, които притежава.

На 23 април тя ще модерира дискусията „Открито за ваксините“, която се организира от Българската мрежа на Глобалния договор на ООН. Дискусията е част от информационна кампания „Здрави заедно“, която ще предоставя на партньорите и служителите на компаниите-членове на организацията достоверна информация от компетентни източници. Онлайн събитието може да проследите от 14 часа, в Youtube и Facebook профилите на организацията.

В дискусията ще се включат Огнян Траянов, председател на Българската мрежа, доц. Михаил Околийски от СЗО, който ще говори за проучванията и нагласата за ваксиниране у българите, проф. Орлин Тодоров, психотерапевт и психоаналитик, и адв. д-р Мария Петрова, която ще засегне темата за свободата и ограниченията.

Заедно с Мария Константинова експертите ще обсъдят дали е възможно ваксинацията да стане задължителна, масовата ваксинация или удължаването на COVID мерките ще помогнат за справянето с пандемията и как се отразява решението за имунизация на психическото здраве на хората.