Влогът „Ето как“ показва тенденциите в есенния грим“ – на 5 октомври на Az-jenata.bg

Топ гримьорът Кирил Гуцов ще покаже как да постигнем съвършен грим

01.10.2020 | 14:00
Влогът „Ето как“ показва тенденциите в есенния грим“ – на 5 октомври на Az-jenata.bg

Кои са най-новите тенденции при есенния грим и как да постигнем съвършен макиаж? Отговорът на тези и още интересни въпроси ще даде третият влог „Ето как“ на Az-jenata.bg. На 5 октомври, от 15 часа, в сайта на Az-jenata.bg и в социалните мрежи на медията, топ гримьорът Кирил Гуцов ще покаже на живо как всяка дама може да постигне красив и траен грим през най-влажния сезон на годината.

Кирил Гуцов е един от най-популярните гримьори у нас. За перфектната си визия са му се доверявали десетки известни българки, сред които Николета Лозанова, Силвия Кацарова, Нели Петкова и дъщерята на Стоянка Мутафова Мария Грубешлиева-Муки.

По време на влога модел на Кирил ще бъде популярният инфлуенсър Теодора Тодорова, която има над 107 000 последователи в социалните мрежи.

Докато разкрива тайните на перфектния есенен грим, Кирил Гуцов ще отговаря на въпросите на зрителките на влога „Ето как“. След края на урока, няколко от зрителите, задали въпрос или оставили коментар под видеото, ще спечелят специални награди.

Не пропускайте влога „Ето как“ на Az-jenata.bg, на 5 октомври, от 15 часа, на сайта на Az-jenata.bg и в социалните мрежи на медията.