Kакво е бъдещето на дигиталното застраховане – отговорите на уебинар на Investor.bg

Уебинарът ще се проведе на 28 май, от 14:15 часа, на сайта на Investor.bg

22.05.2020 | 15:15
Kакво е бъдещето на дигиталното застраховане – отговорите на уебинар на Investor.bg

Как се промениха застрахователните продукти и услуги в последните месеци и какво е бъдещето на дигиталното застраховане - отговорите ще даде специалният уебинар „Дигитализация на застрахователните продукти“ , който организира Investor.bg. Уебинарът е в унисон с мисията на Investor Media Group, част от която е Investor.bg, да продължи да дава платформа за представяне на идеи и добри практики на компании от различни сектори по време на извънредната ситуация и препоръчителната социална дистанция. Уебинарът ще се проведе на 28 май, от 14:15 часа, на сайта на Investor.bg.

Участие в онлайн семинара ще вземат едни от водещите специалисти в сектора: Кирил Бошов, главен изпълнителен директор на „Евроинс“, Николай Генчев, изпълнителен директор на „Уника България“ и Калин Радев, изпълнителен директор на „Софтуер Груп“. Модератор ще бъде един от най-подготвените журналисти по темата – Христо Николов, водещ на сутрешния блок на Bloomberg TV Bulgaria – „Бизнес старт“.

Участниците ще обсъдят как кризата с COVID-19 се отрази на търсенето на застрахователни продукти, кои са предизвикателствата, с които се сблъскват застрахователните дружества, и как се справят българските компании спрямо европейските дружества. Уебинарът ще постави акцент и върху киберсигурността и опазването на данните при работа от вкъщи, както и организацията на работа и хора.

Сред темите на уебинара ще бъде и мястото на дигитализацията във финансовия сектор. Експерти ще коментират при кои застрахователни продукти дигитализацията навлиза по-бързо и как ще изглежда секторът в бъдеще.

Събитието се организира с подкрепата на „Евроинс“ и „Софтуер Груп“. Медийни партньори са Bloomberg TV Bulgaria и Dnes.bg.