Какво правят лицата на Bulgaria ON AIR докато са #ОтговорниВкъщи?

Tialoto.bg провери как се забавляват журналистите и водещите по време на извънредното положение

07.05.2020 | 16:17
Какво правят лицата на Bulgaria ON AIR докато са #ОтговорниВкъщи?

От 13 март България е в извънредно положение, наложено заради разпространението на COVID-19. Световни експерти твърдят, че социалната изолация е единственият начин за овладяване на разпространението на новия вирус. Bulgaria ON AIR, също се присъедини към световните препоръки и се обърна към зрителите си с призив към всички, които имат възможност, да бъдат #ОтговорниВкъщи.

Един от най-четените лайфстайл сайтове – Tialoto.bg, провери какво правят част от лицата на политематичната телевизия, когато не отразяват ситуацията с коронавируса.

Водещият на Новините ON AIR Константин Динчев признава, че обича да си стой вкъщи.  „Аз съм киноман и сега имам време за филми и сериали. Вкъщи има достатъчно място за лицеви опори и коремни“, разказа водещият на централните и късни емисии новини Константин Динчев. Самият той призна, че макар да спазва стриктно правилата, няма търпение да дойде денят, в който светът ще се върне обратно към нормалния си ритъм, а той ще може да се отдаде на друго негово хоби – карането на колело.

Друго любимо лице от ефира на Bulgaria ON AIR – водещият на сутрешния блок Златимир Йочев, пък съчетава четенето на хубави книги със слушането на Ерик Клептън на грамофонна плоча. В момента той преоткрива романа на Милан Кундера „Шегата“.

Социалната изолация осигурява повече време за четене и на водещата на предаването „Денят ON AIR“ Ганиела Ангелова. От 13 март уикендите на чаровната водеща са различни – вълнуващите пътувания са заменени с домашно кино, декорация на терасата и фитнес упражнения.

Книгите и тренировките са задължителна част от деня и на водещата на Новините ON AIR Петя Кертикова, която е и автор на рубриката “Завърналите се с Петя Кертикова”. Освен за тренировки и книги Петя отделя време и за вкусни ястия, с които да зарадва любимите си хора. За пръв път тази година тя успява да измайстори и първият си козунак напълно сама.

Още в началото на извънредното положение екипът на предаването „Директно“ „влезе“ в дома на Мила Роберт, Деси Тенекеджиева и много други популярни лица у нас, за да покаже как те се справят със социалната изолация. Сега ние надникнахме в дома на водещия на предаването „Директно“ Димитър Абрашев, за да открием, че страстта му към пътешествията се пренася към кухнята.

Какво правят останалите лица на Bulgaria ON AIR по време на социалната изолация, четете в Tialoto.bg.