Една от най-големите телевизии в Румъния избра Bulgaria ON AIR за свой партньор

Телевизията, на която милиони румънци се доверяват за получаването на точна и навременна информация 24 часа в денонощието, предложи на зрителите си ексклузивно съдържание за случващото се в България, като се довери изцяло на екипа на Bulgaria ON AIR.

28.03.2020 | 16:13
Една от най-големите телевизии в Румъния избра Bulgaria ON AIR за свой партньор

Една от най-големите телевизии в Румъния - новинарският новинарски канал Romania TV, избра Bulgaria ON AIR за свой партньор в отразяването на разпространението на COVID-19 в региона. Телевизията, на която милиони румънци се доверяват за получаването на точна и навременна информация 24 часа в денонощието, предложи на зрителите си ексклузивно съдържание за случващото се в България, като се довери изцяло на екипа на Bulgaria ON AIR.

Паралелно с отразяването на всичко важно от горещите точки, макар и в ограничен състав заради разделението на екипите с цел превенция, репортерите на Новините ON AIR подготвиха и специални журналистически материали и репортажи за румънските зрители с актуална информация за развитието на коронавирус кризата в България.  

 

В ситуация, в която всички сме призовани да бъдем #ОтговорниВкъщи, новинарските екипи на Bulgaria ON AIR продължават да са на първа линия, съобщавайки важните новини, обхващайки всички гледни точки, с уважение към зрителите.


1
31 rate up comment rate down comment 0
Wepo
преди 3 години
Romania TV е нещо като нашата кабеларка ТВ Европа...но с единствената разлика, че не предлага слугинаж на управляващата партия, както правят техните колеги в България. Сигнализирай за неуместен коментар