Очарователната водеща на „Денят ON AIR“ Ганиела Ангелова: Журналистиката трябва да е качествена и обективна

Водещата разкрива каква са ролите й извън телевизионното студио в интервю за списание MODA

28.02.2020 | 17:00
Очарователната водеща на „Денят ON AIR“ Ганиела Ангелова: Журналистиката трябва да е качествена и обективна

Амбициозна, стилна и непреклонна, Ганиела Ангелова е едно от най-емблематичните лица на телевизия Bulgaria ON AIR. Всяка делнична вечер в публицистичното токшоу „Денят ON AIR“, чаровната водеща представя задълбочени анализи на най-важните и актуални теми от деня и открива отговорите на неудобните въпроси, от които всеки се вълнува, но никой не смее да зададе. 

Зад гърба си, Ганиела има дългогодишен опит като телевизионен водещ и автор на документални филми. По време на своето успешно развитие в журналистическата кариера, влиза в ролята на водещ на публицистично предаване, сутрешен блок, централна емисия новини и икономическо предаване. Проведените десетки интервюта със световноизвестни артисти и политически фигури, още веднъж засвидетелстват   високо ниво на професионализъм, което лицето на „Денят ON AIR“ влага в работата си.

Макар да определя себе си като неуморен работохолик, водещата на предаването „Денят ON AIR“ всеки ден успява да открадне време за себе си и да се отдаде на любимите си занимания- спорт, четене на книги и ценното време, което прекарва със сина си. 

В интервю пред списание MODA, Ганиела разказва за ролите извън телевизионното студио, които диктуват живота й и я правят това, което е - на жена, майка и дама със стил.

Как минава един твой ден?

Динамично! Голяма част от деня ми минава в подготовка на предаването. Всяка сутрин се събуждам в 6 часа, изпращам сина ми на училище и се отдавам на работа. Много често събитията се променят в последния момент, секунди преди ефир, затова трябва да съм на разположение 24/7.  

Какъв е стилът ти извън прожекторите на камерите?

Няма стил, към който да се придържам стриктно. Обичам да експериментирам – с аксесоари, с цветове и материи. Правилото ми е тоалетът да бъде винаги елегантен.

Как успяваш да съчетаеш работата си с това да си майка и в същото време да изглеждаш толкова добре?

С времето научих, че е важно и да си открадвам по между 30 и 60 минути на ден, в които да потъвам в себе си – било то на пътеката или кростренажора.

Цялото интервю на очарователната водеща прочетете в списание MODA.

 

 


5
0 rate up comment rate down comment 1
Иван Иванов
преди 1 година
Антверпен не е в Холандия! Сигнализирай за неуместен коментар
4
0 rate up comment rate down comment 3
анонимен
преди 2 години
Моля г жа Галена да промени тона си който звучи махленски неприятно любопитен и ще постигне висока гледаемост Сигнализирай за неуместен коментар
3
0 rate up comment rate down comment 1
има_такъв цървул
преди 2 години
2
2 rate up comment rate down comment 1
христов
преди 3 години
за сетен път ако това е топ журналистика и тя е рожба на факултета на СУ по добре да го закрият /факултета/ Сигнализирай за неуместен коментар
1
3 rate up comment rate down comment 1
ничия
преди 3 години
не става за нищо смислено , така и не разбра че не трябва да прекъсва с безсмислени въпроси, скача от тема на тема Сигнализирай за неуместен коментар